Gustav Wolf

Cégünk neve világszerte egyet jelent a minõséggel és a biztonsággal. Németországban és külföldön, összesen hét gyártóüzemünkben készülnek elsõrangú acélhuzalaink és drótköteleink. Felvevõpiacaink behálózzák a világot. Huzalaink és drótköteleink felhasználási területei legalább annyira sokoldalúak, mint maguk a termékek. A Gustav Wolf kimagasló minõségû gyártmányokkal szolgálja ki többek között nemcsak a felvonó- és építõipart, hanem velük együtt a hajó-, az autó- és a kárpitosipari vállalatokat egyaránt .

» Cégprofil és kompetenciák

Huzal a Gustav Wolftól: Rugalmas és személyre szabott

Legyen a huzal rendeltetési célja akár összekapcsolás, sorjázás, szűrés vagy védelem, mi elkészítjük az Ön számára legalkalmasabb terméket. A gyártás során a felhasználásnak leginkább megfelelő szakítószilárdsággal és felületi bevonattal rendelkező huzalterméket állítjuk elő Önnek.

» Huzaltermékeink

Drótkötél a Gustav Wolftól: Hatékony és tartós

A Gustav Wolf által kínált köteleket nem csak magas szakítószilárdság, kis súly és csekély mértékű nyúlás, hanem hosszú élettartam is jellemzi. A gyártás minden szakaszára kiterjedő műveleteink garanciát nyújtanak az ügyfeleink személyes igényeinek legmegfelelőbb megoldás megtalálásában.

» Drótkötél kínálatunk

To top

Innovatív termékfejlesztés

Gyártásunkat kiváló minőség és környezettudatosság jellemzi. Ennek fenntartása érdekében folyamatosan új technológiai megoldásokat dolgozunk ki.

» Kutatás-Fejlesztés